понеділок, 28 січня 2019 р.

Обережно! Знову Пренткович!

Попри застереження, щодо діяльності "блохерки" Тетяни Прентович - появилася нова жертва її "діяльності". Про це   розповіла  сама. Тетяна: "— Запросили мене як спікера на один бізнес форум!) все гарно! цікаві колеги! безліч гостей) столиця, запитали за гонорар, мій асистент не думаючи написала 1$ (малося на увазі 1 тис $)! організатор все погодила, оплатили, і ми такі чекаємо надходження коштів... день, другий, третій! нема. Вже і афішу зробили, готуємося до виступу! дату забронювали! іншим відмовляємо! думаю, що одягну... і вирішую перевірити ще раз надходження за то число. Знаходимо суму 28 грн 75 коп, не 28 тис, а просто 28 грн.
І тут все стало на свої місця!) годинна лекція про бізнес за 1 долар, навіть на бензин не хватить, я б з радістю виступала безкоштовно, та у звязку з браком часу, зараз це нереально..." - про цей випадок повідомив інтернет-ресурс "Доба".
Нескладно зрозуміти, що Тетяні оплатили ту суму, котру вона замовила. Однак вона: а) пояснює, що малася на увазі інша сума(!) б) що у неї брак часу на виступ ( а за штуку зєлєні час десь візьметься? Він або є або нема!).
Чергове публічне ошуканство і залишається всім марновірам нагадати: Будьте обережні. На горизонті Пренткович!
П.С. Завтра занише 1 грн і стверджуватиме, що несправді мала на увазі 1 трампільйон міхульйонів! 

Немає коментарів:

Дописати коментар